Hip Hop audities wedstrijdteams

🔥Join the teams of RheAxion🔥

Dans je graag? Wil je vaker op een podium staan dan enkel de jaarlijkse shows? Wil je deel uitmaken van een fijn, hecht team? Waag dan jouw kans op zaterdag 26 juni! 🤩

Wat kan je verwachten op deze audities? Eigenlijk een gewone Hip Hop les waar we samen opwarmen om daarna een ongeziene choreografie aan te leren. 👌🏽🔥

Volgend dansseizoen krijgen de Hip Hop Teams een kleine twist! Naast de choreotrainingen om de teams klaar te stomen voor de wedstrijden/optredens zullen er ook EXPERT CLASSES zijn van verschillende docenten binnen en buiten RheAxion! 🤩🔥🥳

Meer info & inschrijvingen via www.rheaxion.be/audities of stel jouw vraag naar info@rheaxion.be

Elke deelnemer krijgt de nodige feedback over welke compagnie, voorbereidende les, recreatieve les, … het beste geschikt zou zijn voor seizoen 2021-2022! 😊👌🏽#hiphop #hiphopteam #teams #competitie #competitieteam #wedstrijden #wedstrijdteams #expertclasses #verschillendedansstijlen #dansstijlen #dans #steenokkerzeel #melsbroek #perk #zaventem #kampenhout #zemst #eppegem

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.