Omnisport- & Danskampen 2022

 

 

 

 

Je kan bij RheAxion terecht voor een gevarieerd aanbod aan kampen: van omnisport en creakampen voor kleuters, tot omnisport en danskampen voor kinderen van de lagere school. We werken steeds in thema waarbij plezier en bewegen centraal staan.

Tijdens de omnisportkampen werken we op een leuke, speelse manier aan basisvaardigheden waarbij  verschillende bekende en mindere bekende sporten aan bod komen. Voor de kleuters wisselen we deze sportactiviteiten af met creamomenten zodat zij ook even tot rust kunnen komen.

Tijdens de laatste 3 dagen van augustus focussen we ons volledig op het dansen. We laten dagelijks verschillende dansstijlen aan bod komen met als afwisseling een verrassingsactiviteit. We organiseren tijdens deze dagen ook een kleuterdansdag en een workshopdag voor 12+.

Voor meer praktische informatie: www.rheaxion.be/kampen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.