0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Audities wedstrijdteams RheAxion

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni staan onze audities gepland!

Wij zoeken (nieuw) talent in de stijlen Modern Contemporary, Sport Aerobics & Hip Hop om onze teams te vervoegen. Ben jij iemand die op zoek is naar meer uitdaging en ben jij een echt podiumbeest? Dan ben je meer dan welkom op onze audities!

Onze audities verlopen als een normale dansles waarbij we starten met een opwarming en wat techniek. Daarna krijg je een choreo aangeleerd en toon je die, na heel wat inoefenen, aan enkele coaches.

Inschrijven kan via de onderstaande knoppen. Je hoeft maar 1 keer het formulier in te vullen. Je kan er namelijk meerdere audities selecteren om aan deel te nemen.

Nog vragen? Stuur gerust een bericht naar info@rheaxion.be

AUDITIES Moderne Compagnies 23 juni 2023

Join the compagnies of RheAxion

Wij zoeken talent binnen onze wedstrijdteams!

Dans je graag? Wil je vaker op een podium staan dan enkel de jaarlijkse shows? Wil je deel uitmaken van een fijn, hecht team? Schrijf je dan zeker in voor deze audities en waag je kans.

Elke deelnemer krijgt de nodige feedback over welke compagnie, voorbereidende les, recreatieve les, .. het beste geschikt zou zijn voor seizoen 2023-2024. Wij delen na de audities de geselecteerde dansers in in de juiste compagnie op basis van leeftijd & ervaring.

AUDITIES Sport Aerobics 24 juni 2023

Join the Aerobic Team of RheAxion

Ben jij een echte spring in het veld? Gebeten door sport? Wil je graag dans en sport combineren?

Sport Aerobics combineert lenigheid, kracht, uithouding en dans in 1! Ben je in 1 of meerdere onderdelen goed? Waag dan je kans tijdens de auditie.

Wist je dat RheAxion al meermaals Belgisch-, Europees-, en Wereldkampioen is geworden?

AUDITIES Hip Hop 24 juni 2023

Join the teams of RheAxion

Dans je graag? Wil je vaker op een podium staan dan enkel de jaarlijkse shows? Wil je deel uitmaken van een fijn, hecht team? Schrijf je dan zeker in voor deze audities en waag je kans.

Elke deelnemer krijgt de nodige feedback over welk team, voorbereidende les, recreatieve les, .. het beste geschikt zou zijn voor volgend seizoen. Wij baseren ons bij de verdeling van de geselecteerde dansers op leeftijd en ervaring.

© 2020 RheAxion | Website carefully crafted by Cre@ctiv