Kampen & Dansdagen 2022

Ben jij al op de hoogte van het aanbod van RheAxion? Naast de omnisportkampen, bieden we ook een danskamp en dansdagen aan.

OMNISPORTKAMP ZOMER JULI

Ons omnisportkamp in juli wordt tijdens de laatste week van juli georganiseerd voor zowel kleuters als kinderen van de lagere school. We werken steeds in thema waarbij plezier en bewegen centraal staan. Tijdens de omnisportkampen werken we op een leuke, speelse manier aan basisvaardigheden waarbij  verschillende bekende en mindere bekende sporten aan bod komen. Voor de kleuters wisselen we deze sportactiviteiten af met creAmomenten zodat zij ook even tot rust kunnen komen.

Vanaf het geboortejaar 2019 tot en met 2010 organiseren wij omnisportkampen in Sporthal Hertblock, Steenokkerzeel.

  • 25/07 tot en met 29/07 (laatste week van juli)

OMNISPORTKAMP ZOMER AUGUSTUS

Ons omnisportkamp wordt tijdens de eerste week van augustus (NIEUW) georganiseerd voor zowel kleuters als kinderen van de lagere school. We werken steeds in thema waarbij plezier en bewegen centraal staan. Tijdens de omnisportkampen werken we op een leuke, speelse manier aan basisvaardigheden waarbij  verschillende bekende en mindere bekende sporten aan bod komen. Voor de kleuters wisselen we deze sportactiviteiten af met creAmomenten zodat zij ook even tot rust kunnen komen.

Vanaf het geboortejaar 2019 tot en met 2010 organiseren wij omnisportkampen in Sporthal Hertblock, Steenokkerzeel.

  • 01/08 tot en met 05/08 (eerste week van augustus)

DANSKAMP (lagere school)

Tijdens de laatste 3 dagen van augustus focussen we ons volledig op het dansen. We laten dagelijks verschillende dansstijlen aan bod komen met als afwisseling een verrassingsactiviteit. We organiseren eveneens op maandag 29 augustus een kleuterdansdag. Dit geweldig danskamp wordt georganiseerd in sporthal Hertblock, Steenokkerzeel.

  • 29/08 tot en met 31/08 (laatste week van augustus)

KLEUTERDANSDAG

Vrolijk dansen op liedjes van K3, Maya de bij, kinderen voor kinderen, …  maar ook spelletjes op springkastelen, oefenen op de airtrack en rustigere knutselmomenten komen aan bod.
  • Wanneer: Maandag 29 augustus 2022
  • Voor wie: Voor alle kleuters (2,5 – 6 jaar)