RheAfit

 

HIIT & Core

Tijdens de lessen HIIT & Core wordt er gewerkt aan kracht en algemene conditie. Hierbij staat de ‘core’ van je lichaam centraal. Met core bedoelen we de kern of het korset van je lichaam (= de spieren in je romp). Ben je beginner of gevorderd? Er wordt genoeg variatie aangeboden om iedereen op het juiste niveau te laten trainen.

Elke woensdag van 19u00 – 20u00 in Sint Cajetanus – Perk. Deze les is geschikt vanaf 16 jaar.

Functional Step

Ooit al gehoord van Functional Step? Een toffe work-out op muziek met behulp van een step, om alle spieren zoveel mogelijk te activeren. Het is geen klassieke steples maar een aaneenschakeling van krachtoefeningen, verwerkt in verschillende combinatie. Deze les is opgebouwd om ieders fitniveau te onderhouden.

Elke woensdag van 20u15 – 21u15 in Sint Cajetanus – Perk. Deze les is vanaf 16 jaar.

RheAdance & Cardio

RheAdance & Cardio, voor velen al een term die gekend is bij RheAxion! Een uur vol dance work-outs op leuke, opzwepende muziek om te eindigen met spierverstevigende oefeningen. Zonder het te weten ben je aan een intense work-out bezig om jouw conditie op peil te houden. Fun verzekerd bij de lessen RheAdance & Cardio!

Elke donderdag van 20u00 tot 21u00 in Sint Cajetanus – Perk. Deze les is vanaf 16 jaar.

Pilates

Pilates is een intensieve work-out waarbij je verschillende oefeningen uitvoert om jouw spieren te activeren en te verstevigen. De belangrijkste focussen tijdens deze les zijn: juiste houding, stabiliteit, ademhaling en focus op lichaam en geest.
Dankzij Pilates wordt je volledige lichaam sterker, stabieler en leniger en het is efficiënt voor je manier van bewegen in andere sporten alsook in het dagelijkse leven.

Elke zondag van 10u00 – 10u30 in Tilia – Melsbroek. Deze les is vanaf 16 jaar.

Yoga

Yoga is een veilige en volwaardige bewegingsvorm die toegankelijk is voor iedereen (van beginners tot gevorderden). Het is een combinatie van ademhalingstechnieken en het aannemen en volhouden van vaste houdingen om meer rust en connectie te vinden met jezelf. Het doel is om een sterk en gezond lichaam te krijgen en vooral zo relaxt mogelijk de les te verlaten.

Elke zondag van 10u30 – 11u30 in Tilia – Melsbroek. Deze les is vanaf 16 jaar.

© 2020 RheAxion | Website carefully crafted by Cre@ctiv