RheAfit

 

HIIT & Core

De ontwikkeling van rug- en buikspieren zijn erg belangrijk in het voorkomen en behandelen van blessures bij fervente sporters. Het effect van core stability training zorgt ervoor dat de romp stabieler blijft waardoor de negatieve kracht op de onderste ledematen minder wordt. Het doel van deze les is het verbeteren van stabiliteit, het verminderen van blessures en een verbetering van je sportprestaties.

Elke woensdag van 19u00 – 20u00 in Sint Cajetanus – Perk. Deze les is geschikt vanaf 16 jaar.

Step Aerobic

Step Aerobic  is een vorm van aerobic waarbij gebruik gemaakt wordt van een step (opstapbankje). Het is een training die voor iedereen geschikt is, mannen en vrouwen, oud en jong. Doordat je beurtelings op en af de step stapt, worden vooral je benen, billen en heupen goed getraind.

Elke woensdag van 20u00 – 21u00 in Sint Cajetanus – Perk. Deze les is vanaf 16 jaar.

RheAmba

Wil je aan je lichaam werken of wil je gewoon je basis conditie onderhouden, dan is Rheamba-BBB zeker iets voor jou. Sporten in groepsverband is altijd leuker en werkt motiverend om aan je doelen te werken. Deze lessen zullen een combinatie worden van Zumba en BBB, een total body workout dus.

Elke donderdag van 19u00 – 20u00 en 20u00 – 21u00 in Sint Cajetanus – Perk. Deze les is vanaf 16 jaar.

Pilates

Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Het hele lichaam is betrokken bij Pilates.

Elke zondag van 10u00 – 10u30 in Tilia – Melsbroek. Deze les is vanaf 16 jaar.

Yoga

Yoga is een veilige en volwaardige bewegingsvorm die toegankelijk is voor iedereen (van beginners tot gevorderden). Het is een energieke en vloeiende stijl en een fantastische oefenvorm om een sterk en gezond lichaam te krijgen. Het brengt je tevens dichter bij wie je werkelijk bent. Yoga vloeit, stroomt en ademt. Elke houding wordt op een vaste manier ingezet, volgehouden en afgesloten. Door Yoga te beoefenen gaat je levensenergie weer vrijelijk stromen.

Elke zondag van 10u40 – 11u40 in Tilia – Melsbroek. Deze les is vanaf 16 jaar.

© 2020 RheAxion | Website carefully crafted by Cre@ctiv