RheAxion, The Olympic Games 2024

RheAxion, The Olympic Games 2024

We kunnen het eindelijk bekend maken. Ons thema voor onze jaarlijkse show zijn de Olympische Spelen. Dit werd heel snel besloten door alle docenten van RheAxion aangezien we allemaal sportfanaten zijn. We zijn achter de schermen al druk in de weer om er ook dit jaar een knaller van een showreeks van te maken.

Alle leden kregen via hun WhatsApp-groep alvast de brief met alle info. Je kan deze eveneens raadplegen via volgende link: https://drive.google.com/drive/folders/139ts8JZjM-0qiAQIXllpk6VdN_YRcVU7?usp=share_link

Indien er nog vragen zijn, mag je ons steeds bericht sturen via de WhatsApp-groep van jouw les of via info@rheaxion.be

RheAliefs

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *